default_mobilelogo

 

Turen går til Torremolinos

Her kan du se lidt billeder og læse lidt om vores fantastiske tur til Torremolinos i oktober 2017..

Det hele startede med at Majken og jeg blev enige om at vi godt ville en tur til spanien, efterfølgende snakkede vi så med Bo og Lone om det, og efter noget tid, så kom de også frem til at de gerne ville en tur med os til Costa Del Sol, nærmere bestemt Torremolinos, og så gik vi ellers  igang med at planlægge det hele.

Vi blev enige om at tage afsted fra Lørdag d. 30-09-2017 til Lørdag d. 07-10-2017 for der er prisen noget lavere end i højsæsonen.

Vi tog bilen til lufthavnen, og skulle flyve kl 15,20 fra CPH med Vueling, med ankomst til Malaga kl 19,05, og alt gik efter planen, vi havde bestilt en Bil til at hente os i lufthavnen og kører os til Bajondillo Apartamentos, og alt forløb som det skulle og vi ankom til et meget hyggeligt Lejligheds hotel, og fik tjekket ind og afleveret baggagen på værlserne, for herefter at komme en tur ud i byen og få noget og spise.

Boarding Pass fra Vueling Airlines

Apartamentos Bajondillo hvor vi boede den uge vi var afsted.
Den første aften i Torremolinos

Lørdag d. 30-09-2017

Efter at være tjekket ind på vores værelse, så var det afsted ud i byen, og finde en restaurant hvor vi kunne få noget og spise, klokken var ved og være 21, men det er jo absolut ikke noget problem og finde steder og spise på dette tidspunkt, for man spiser sent i spanien, og der var frit valg på alle gader..

Vi fandt en lille lokal restaurant, hvor vi fik bestilt noget lækkert mad, og blev så lidt i tvivl om hvad de var vi helt havde bestilt, Lone, majken og jeg selv var overbevist om at vi havde bestil Okse Steak, men bo havde lyttet lidt bedre efter hvad tjeneren sagde, og mente at vi havde bestil Okse Tail, som jo er noget helt andet... og vi blev da lidt overrasket da det blev serveret for det var jo ikke en lækker rød bøf, men en god omgang meget møre oksehaler som smagte fantastisk..

Herefter var klokken begyndt at blive mange og vi trak mod hotellet til det der blev vores vandhul i de kommende dage og fik en lækker drink og slutte aftenen af på, inden vi gik hver til sit for at få sovet lidt oven på en lang dag.

  

Søndag d. 01-10-2017