default_mobilelogo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed faucibus purus vitae diam posuere nec eleifend elit dictum. Aenean sit amet erat purus, id fermentum lorem. Integer elementum tristique lectus, non posuere quam pretium sed. Quisque scelerisque erat at urna condimentum euismod. Fusce vestibulum facilisis est, a accumsan massa aliquam in. In auctor interdum mauris a luctus. Morbi euismod tempor dapibus. Duis dapibus posuere quam. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. In eu est nec erat sollicitudin hendrerit. Pellentesque sed turpis nunc, sit amet laoreet velit. Praesent vulputate semper nulla nec varius. Aenean aliquam, justo at blandit sodales, mauris leo viverra orci, sed sodales mauris orci vitae magna.

Adipiscing taciti turpis quam. Ligula lectus, sapien sit tincidunt in magnis, ac volutpat necessitatibus tellus, quis viverra. Placerat euismod ut odio neque massa, velit tellus eros senectus faucibus. Nec suspendisse felis lectus arcu gravida duis, semper ligula elit ut libero erat, luctus integer amet mi est sit. Interdum eget diam pede id ut aliquam, nisl ipsum tellus, pede tincidunt mollis commodi. Nam ullamcorper consequat quis volutpat, duis primis vestibulum lectus montes mauris habitant, parturient ac lectus consequat elit, at tempor egestas vel. Justo ipsam sem in arcu libero, porta purus quam sit, maecenas bibendum integer ut sodales porttitor, id felis aliquam gravida ullamcorper, cubilia phasellus sodales id pulvinar.

 

Turen går til Torremolinos

Her kan du se lidt billeder og læse lidt om vores fantastiske tur til Torremolinos i oktober 2017..

Det hele startede med at Majken og jeg blev enige om at vi godt ville en tur til spanien, efterfølgende snakkede vi så med Bo og Lone om det, og efter noget tid, så kom de også frem til at de gerne ville en tur med os til Costa Del Sol, nærmere bestemt Torremolinos, og så gik vi ellers  igang med at planlægge det hele.

Vi blev enige om at tage afsted fra Lørdag d. 30-09-2017 til Lørdag d. 07-10-2017 for der er prisen noget lavere end i højsæsonen.

Vi tog bilen til lufthavnen, og skulle flyve kl 15,20 fra CPH med Vueling, med ankomst til Malaga kl 19,05, og alt gik efter planen, vi havde bestilt en Bil til at hente os i lufthavnen og kører os til Bajondillo Apartamentos, og alt forløb som det skulle og vi ankom til et meget hyggeligt Lejligheds hotel, og fik tjekket ind og afleveret baggagen på værlserne, for herefter at komme en tur ud i byen og få noget og spise.

Boarding Pass fra Vueling Airlines

Apartamentos Bajondillo hvor vi boede den uge vi var afsted.
Den første aften i Torremolinos

Lørdag d. 30-09-2017

Efter at være tjekket ind på vores værelse, så var det afsted ud i byen, og finde en restaurant hvor vi kunne få noget og spise, klokken var ved og være 21, men det er jo absolut ikke noget problem og finde steder og spise på dette tidspunkt, for man spiser sent i spanien, og der var frit valg på alle gader..

Vi fandt en lille lokal restaurant, hvor vi fik bestilt noget lækkert mad, og blev så lidt i tvivl om hvad de var vi helt havde bestilt, Lone, majken og jeg selv var overbevist om at vi havde bestil Okse Steak, men bo havde lyttet lidt bedre efter hvad tjeneren sagde, og mente at vi havde bestil Okse Tail, som jo er noget helt andet... og vi blev da lidt overrasket da det blev serveret for det var jo ikke en lækker rød bøf, men en god omgang meget møre oksehaler som smagte fantastisk..

Herefter var klokken begyndt at blive mange og vi trak mod hotellet til det der blev vores vandhul i de kommende dage og fik en lækker drink og slutte aftenen af på, inden vi gik hver til sit for at få sovet lidt oven på en lang dag.

  

Søndag d. 01-10-2017